SKREVET: 30.11.2011 / KLOKKEN: 18:07


Vil du bli med i trekningen av flotte gaver denne jula? du kan melde deg på på jesj.blogg.no .  Direkte link til innlegget du melder deg på i, meld dere på HER 

 


 Dette er alt dere kan vinne!

 

-Tove-Kjerstin-
SKREVET: 30.11.2011 / KLOKKEN: 16:07


Hallo, for noen dager siden "pyntet" jeg rommet mitt til jul / advent og det ble jo koselig. 

 

Mamma har handlet jule-sengklær! 

 

 

Selvfølgelig må vi ha julestjerne! <3

-Har du pyntet rommet ditt?

-Gleder du deg til jul?

 

-Tove-Kjestin-
SKREVET: 22.11.2011 / KLOKKEN: 19:45


Ja nå sitter jeg på fristil og ser på folk som spiller liksom, skal snart gjøre os klar til paneldebatt hvor vi skal diskutere for og imot lekser og skole osv. Blogger fra mobil så er dårlig. Tove kjerstin
SKREVET: 20.11.2011 / KLOKKEN: 21:07


akkurat nå pakker jeg til fristil i morgen (unge og rus leir greier med skolen) og der skal jeg være fra i morgen til torsdag. Da blir det jo ingen blogging (ikke det at det var så mye fra før ehe) men nå har jeg vertfall en grunn!

japp, interesant.

-Har dere vært på fristil?

-I såfall var det gøy?

-Hva skal du denne uken?

 

-Tove-Kjerstin-
SKREVET: 18.11.2011 / KLOKKEN: 17:29


Jeg gleder meg, lenge siden jeg har vært på møter nå. Har det alltid så travelt i helgene, men møter har jeg alltid tid til. Som dere kansje merker nå som jeg skriver dette innlegget så har jeg kommet hjem fra London, så nå blir det blogging igjen! Dere skal få se tingene jeg har kjøpt ( ikke mye faktisk! :O ) og bilder fra turen. Nå skal jeg stelle meg og dra til Amalie, før vi sammen drar til møtet! 

Chris Tomlin: Chosen Generation
Ååå beste sang! Sang den hele tiden i Frankrike! <3
-Hvilke sanger liker du?
-Har du hvert i London?
-Tove-Kjerstin-


SKREVET: 15.11.2011 / KLOKKEN: 21:04


Eller kanskje ikke, men flink det er jeg!

Din lille stygge mus

Hva gjør du i mitt hus

Hvorfor søke ly

Når du er så sterk som bly

Kan du ikke bare dra

tilbake der du kommer fra

Er jeg ikke flink? Nei, jeg er ikke det.

Dagen i dag er bare blitt brukt til å være venner. Vi har sett jul i andeby, hehe. Sykt søt film, men jeg har sett den før, men fortsatt sykt koselig. Jeg gleder meg som en liten unge til jul. God mat, julebrus, julemusikk, godteri,familie, gaver og julefilmer. Det er bare herlig!
Stor klem fra Amalie ;D
SKREVET: 14.11.2011 / KLOKKEN: 13:04


Her i helga var jo jeg og Miriam i Haugesund. Vi startet dagen med å gå på kafè, der spanderte mormoren hennes mat på oss. Belgisk sjokolade er bare sykt godt. Vi gikk så videre til dyrebutikken der jeg egentlig skulle kjøpe jule sokk med dyregodt i, men det hadde de ikke. De hadde julekalender, men jeg rakk ikke å kjøpe. 

Vi gikk litt rundt på oasen, så tok vi buss til amanda, så tok vi buss til markedet og der hentet pappa oss. Vi var til sammen 6-7 timer, og jeg var veldig sliten etter på. 

Her er innkjøpene mine!


 Vero moda 149 ,-


300,-


Vero Moda 300,-


Uggs fra Økonomi sko 400,-


Blondetopp fra H&M 99,-

KJøpte også farsdagsgave, det ble to filmer, en pakke toffifee og cactus. 

Klem fra Amalie :D
SKREVET: 13.11.2011 / KLOKKEN: 13:35


Heihei , glemte å legge dem ut igår så legger dem ut nå , men jeg måtte ta bildene kjempe fort så de er veldig stygge :p

En svart Highwaist bukse , love it!

Fra: Vila // Pris: 349 kr (?)

Vanlig bukse som er kjempe kul!

Fra: Kappahl // Pris: 249 (?)

Fra: H&M // Pris: 149 (?)

Enda en skjorte

Fra: H&M // Pris: 149 kr

Cardigan 

Fra: H&M // Pris: 149 kr

Herlig singlet

Fra: H&M // Pris: er ikke sikker men tror det var 149 el 199 (?)

Sminkeservietter vet ikke hva de kostet

fra H&M

Lommebok

Fra : Gina tricot // Pris: 99 kr

Har du noe av det samme ? hva synes du ?

miriam

 
SKREVET: 12.11.2011 / KLOKKEN: 00:51


I dag var det igjen ungdomsmøte, og vi gikk den lange turen opp til klippen. Først så vi en episode av Glee, rettet håret, gikk til klippen, hørte på møtet, var på åpenthus, gikk hjem igjen og så så vi litt på Frustrerte Fruer.  For en innholdsrik dag! Jeg holder faktisk på sovne her jeg sitter, men miriam er opptatt med å ta bilder av seg selv.

Miriam er forresten heelt hyyper.

-
Bjarnebolle :D

-Amalie
SKREVET: 11.11.2011 / KLOKKEN: 17:48


Heihei , dagen min idag har egentlig vært helt grei. Først var det skolen , kjedelig som alltid , fikk gå en time før pga noe som hadde skjedd ( vil ikke gå inn på det på bloggen ) så klokken 3 var det avgårde der jeg red besteponnien Laila på jordet. Nå sitter jeg bare her å prøver å dra meg opp av sofaen og hoppe i dysjen men det er ikke så enkelt haha. Men etter jeg har dysjet er det ned til Amalie siden jeg skal sove der i natt , så kl 9 er det ungdomsmøte på klippen med åpent hus etterpå. Men tror ikke vi blir så veldig lenge siden vi skal på shopping imorgen og skal tidlig opp. 

Kommer kanskje enda et innlegg senere om det blir bilder fra kvelden men det kan jeg ikke love. Men kommer inkjøp fra i morgen da ;p

Vi snakkes!

~ Miriam ~

( slenger bare med et par av de beste bildene fra ridningen idag jeg )

haha , ignorer uttrykket mitt ;p
SKREVET: 11.11.2011 / KLOKKEN: 17:20


 

Om jeg skulle beskrive deg med et ord hadde det blitt ubeskrivelig. 

Jeg elsker alt ved deg. Øynene dine, de nydelige, snille øynene. Mulen din med den mega underleppen, ørene dine. Du er bare helt fantastisk, for du er helt ubeskrivelig. Du er grunnen til at jeg elsker hest, grunnen til at jeg elsker trav hester. 

Jeg vokst opp med deg, du var den som lærte meg å trave, den hesten som ville gjøre alt selv om du egentlig ikke vil. Du har hoppet min første femti centimeter barbak. Hva skal jeg gjøre uten deg?

Du er grunnen til at jeg smiler! Om jeg bare kunne gjøre en ting var det å gjøre deg bedre . Du er gammel, men du fortjener det ikke. Jeg føler det var meg, men det var ikke det. Det bare skjedde, hvorfor? Hvorfor akkurat deg? Jeg vil ikke at noen hester skal bli halte, men det skjer. Uten at vi kan gjøre noe med det. 

Jeg vil bare ha deg her en stund til! 

 

 

 

-Amalie
SKREVET: 11.11.2011 / KLOKKEN: 17:14


For å få ukepenger må jeg rydde rommet, og jeg er gått i gang. Miriam skal sove hos meg i natt, vi skal på ungdomsmøte og i morgen skal vi shoppe.

Jeg tok litt bilder av rommet mitt og det nye rommet jeg skal få! Hører på julemusikk, skulle lage grøt, har julebrus og jeg fant julesokken min. Gjett om jeg er i julesteming daaa.


Dette var noen av mine 70 hestebøker, haha.Dette rommet skal bli min om en stund!

*Amalie!
SKREVET: 11.11.2011 / KLOKKEN: 13:33


Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen, måtte gå tidlig i dag siden jeg reiser til London om et lite øyeblikk.  I dag har jeg ikke gjort noe særlig, stått i kantinen på skolen omtrent heledagen så har ikke hatt timer engang! 

Sovet med litt bedre fletter i natt så i dag har jeg mer tydelige krøller enn sist gang. Jeg vet ikke hva jeg skal si, jeg har ikke gjort noe som er verdt og blogge om.

Her ser dere krøllene, mye bedre enn sist gang hvertfall!

 

 

-hva skal du i helga?

-Tove-Kjerstin-
SKREVET: 10.11.2011 / KLOKKEN: 22:28


Bloggingen blir virkelig ikke prioritet. Jeg blogget ikke i går, og det var så vidt jeg blogget i går. Pappa spurte meg om jeg ville ha Ipad til jul, og der satt jeg å snakket om at jeg ikke ville ha det. Så sier han at det var dumt, for han hadde tenkt å kjøpe det til meg. Jeg er nå dum og da.

Jeg har faktisk bare øvd på prøve, ridd, vært på skolen, spist middag og sett på TV. Veldig innholdsrik dag!

Det var da min dag, og i morgen komemr det bedre innlegg, for nå må jeg soove!Amalie :*
SKREVET: 10.11.2011 / KLOKKEN: 15:42


Jeg hvet det er lenge siden jeg har blogget, men jeg har ikke hatt tid eller noe som dere hadde villet synes var interesant heller.  Til helgen reiser jeg til London  så da blir det heller ikke noe blogging, men jeg legger ut bilder og hva jeg har gjort når jeg kommer hjem igjen.

-Tove-Kjerstin-
SKREVET: 08.11.2011 / KLOKKEN: 22:36


Heii , dagen idag har ikke godt til noe spessielt , har brukt dagen på å rydde rommet (!) så nå bare slapper jeg av og har sett Grey's anatomy , for dere som ikke ser det , dere går glipp av noe , haha neida , jeg synes det er kjempe bra serie og anbefaler den til dere altså! ;p

Interessant innlegg fra meg , haha , men tenkte jeg liksom skulle gi litt lyd i fra meg da, og dataen min funker forressten ikke noe særlig heller , for hos pappa feks + mange andre der klikker nettverket sånn at det kobler seg av og på hele tiden og hos pappa bruker jeg mobilt bredbånd da men funker ikke såbra det heller. Men ja , det har alltid funket hos mamma men nå begynner det å klikke litt her også , åå , jeg klikker snart av den dataen min jeg! Neste gang skal jeg ha Macbook uten tvil!

 

Beste serien! 

Snakkes nå skal jeg snart legge meg!

~ Miriam ~
SKREVET: 08.11.2011 / KLOKKEN: 22:22


Alle ønsker seg vel noe til jul?

 Fluffy, ponnien til kusina mi som skal selges. 


 

Ny data, noe jeg faktisk trenger. Min klikker og er bare teit.  Macbook<3

 

Nytt kamera :) 
Har lyst på et mer avansert, som kan filme. Dessuten har mitt kamera begynt å henge seg opp i blant.

'

Nytt objektiv til kameraet mitt.

 

 Jeg kommer ikke på noe mer i farta, men dette var det dyreste som var høyest på lista. Hehhe, jeg kan bare drømme!

Klem fra Amalie :)
SKREVET: 08.11.2011 / KLOKKEN: 21:02


I dag var det tid for konfirmant undervisning igjen. 

Vi snakket om gud, jesus og alt det vanlige. Jeg er så heldig som er på en slags musikk gruppe. Jeg kan ikke spille instrument eller synge, eller jeg kan spille blokkfløyte. De spilte fiolin,gitar og piano, mens jeg bare satt der.

Etter en og en halv time gikk jeg hjem, og jeg skulle lage milkshake. Jeg hentet isen og gjorde alt klart, men selvfølgelig hadde vi ikke melk. Så jeg lagde slush, men det kom plastikk i. Snakk om lykkedag!

Nå sitter jeg å slapper av, og prøver å finne inspirasjon til å gjøre noe.


Amandas ponni :)

 
SKREVET: 07.11.2011 / KLOKKEN: 21:59


En fantastisk tur med Tentro gjengen ble det , vi hadde det kjempe koselig , jeg kan ikke en gang beskrive det helt med ord!

Klokken 16:30 møtte alle vi tentro elevene fra Vea opp utenfor klippen. Karoline , Ida og Sofie satt på med oss bort. Vo har jo alltid tenkt at siden Skudesnes er bare ca en halvtime fra der jeg bor så føles det liksom på en måte ikke helt ut som en leir , men selvsagt klarte jo mamma å kjøre feil vei så d ble ikke så kort tur alikevel brukte sikkert en time.

Da vi kom frem fikk vi utdelt rom , jeg lå på rom med Karoline , ida , sofie , meryll og ruth miriam. Og vi er jo en veldig koselig gjeng , så vi hadde det liitt moro! 

Etterpå møttes vi i " møterommet " og der hadde vi mange morsomme leker og ble litt bedre kjent. Utover dagen hadde vi det kjempe morsomt fant på mye morsomt , og om kvelden fikk vi gryterett til mat og etterpå var det et kjempe koselig møte der vi sang mange fine sanger og Stian talte.

På lørdagen spiste vi frokost kl 9 (!!) og kl 10 var det igjen møte og der talte Ingvar , skikkelig gøy og høre på når han snakker! Senere på dagen spilte vi fotball jeg var en av de 3-4 jentene som ble med men jeg er jo kjempe dårlig og alle var jo supergode så jeg gav meg etter 15 min ? haha

Utover dagen skjedde det ikke så veldig mye men om kvelden fikk vi taaco til mat og det var kjempe godt , etterpå var det igjen møte der Stian snakket og etterpå var det mange leker og vi koste oss skikkelig siden det var siste kvelden , og noen av de lekene , jeg har ikke ord , jeg holt på å DØ  av latter! Jeg er ikke en sånn person som liker å vise meg frem for å si det sånn og jeg har sceneskrekk så jeg gjorde ingenting jeg da , så jeg satt bare å fikk skikkelig latterkrampe haha.

På søndagen gikk det bare i å pakke å rydde rommet egentlig så var det hjem igjen kl 12:00 :/

Men nå skal jeg ikke si mer enn at jeg har hatt en helt fantastisk helg , dumt det bare var en gang i livet opplevelse men kommer aldri til å glemme det!

Haha jeg ser ut som et troll! ;p

Ida , sofie og meg :)

Savn <3

Haha , meryll , linselusa!

Ida 

Karoline soltrålen :D

Roy ludvig , en av lederene er så morsom

åhh, så koselig , det huset helt bak der hadde vi møter osv og i den hytta helt fremme her der sov guttene og jentene ( i hver sin del av hytta på en måte )

Det bygget bak bildene der er hovedhuset

Karoline og ida søøøtnosene <3

Haha , men og Karoline , jeg ser ut som en liten drittunge ;p

hah

Nesten hele gjengen klare til fotballkamp ;p

Haha , men i lilla , jentene og lederne mot guttene ;p ( dette var ikke alle lederene )

Haha , jeg dør , jeg er helt lost ut på banen..

Flinke sofie til slutt var hun den eneste jenta

Marius en av lederene ,p

Haha , legg merke til Stian ( han som holder på å falle )

haha , veldig sorpete ja!

Haha  , jeg dør!

kleeeeem

Stian og ingvar ;p

Karoline og Ida ;*

Hahah , Torbjørn som dunket hodet i stanga på målet ;p uff

haha


Meryll

Ruben

Leif andre og Morten

Idar og John eivind

Ida og meg ;*

Det var det ;p sorry for dårlig blogging forressten , vte jeg sier det ofte men vet ikke hva jeg skal blogge om...

Men vi snakkes

~ Miriam ~
SKREVET: 07.11.2011 / KLOKKEN: 16:06


Jeg har deltatt i en konkuranse hvor man kan vinne et gavekort fra Nelly.com (supermye fint der) Tror ikke jeg vinner men skader ikke å prøve!

trykk HER for og bli med du også!

åå! <3

-Tove-Kjerstin-

nellyvinnSKREVET: 06.11.2011 / KLOKKEN: 21:30


I dag har vært en helt super dag. Jeg har spist kake, laget norlandskake, vært med familien og fått penger og gaver. Jeg skal legge ut bilde av det jeg fikk i kveld eller i morgen. 

Det er faktisk ikke så mye å blogge om, og jeg føler meg ikke som en særlig flink blogger. Har tatt litt bilder jeg skal legge ut.

Ha en fin kveld alle sammen!

*Amalie 
SKREVET: 05.11.2011 / KLOKKEN: 22:38


Endelig er jeg fjorten, jeg er ikke lenger tretten.

Dagen i dag har blitt brukt i kirken, passe en hund(verdens søteste elghund,kommer blogg) og laget kake. 

Det kommer en egen blogg om Bonzo(elghunden). Jeg hadde egentlig skrevet et mega langt innlegg, men det kunne jeg ikke publisere da det var for langt. Har skrevet lenger innlegg før, og da gikk det .Vi lever enda, eller jeg lever hvertfall enda.

Har fått enda en gave, en topp fra bik bok og sesong en av glee. Jeg legger ut alt jeg får i morgen, og jeg skal legge ut outfit da jeg skal ha familie selskap.

Klem fra Amalie :)SKREVET: 04.11.2011 / KLOKKEN: 18:59


Dette har jeg på meg i selskapet. Jeg har ikke så mye finklær, og derfor ble det ikke så fint.

 
Topp fra Pimkie, shorts fra Blooms(?) og klokka vant kusina mi på et stevne.

Amalie :)
SKREVET: 04.11.2011 / KLOKKEN: 18:30


Nå skal jeg snart i bursdag med alle de herlige jentene. Aner ikke hvem som kommer da, men uansett. Vi skal ha det kjempe gøy. Tenkte jeg skulle ta noen outfit bilder før jeg går, men vet ikke om jeg får lagt de ut.

I morgen har jeg bursdag, og den skal feries med seminar i kirken med konfirmantene. Skal også lage kake til famileselskapet mitt på søndag. Jeg har allerede fått 1500 og hesteutstyr.

Hade bloggen :)
SKREVET: 04.11.2011 / KLOKKEN: 16:33


Haha, veldig mye bursdager i det siste men det er jo bare gøy det da!  I dag er det meg og Amalie som skal i selskap til marit, Miriam skal på konfirmant leir i dag (kos deg!) 

-Hva skal du i dag?

-Tove-Kjerstin-
SKREVET: 04.11.2011 / KLOKKEN: 16:09


så jeg kommer ikke til å blogge i helgen dessverre , har ikke blogget så mye i det siste heller og det beklager jeg! Men har dessverre ikke blogglyst akkurat nå men kommer masse bilder fra leiren når jeg kommer hjem. 

Det er forressten med Tentro jeg skal på leir med , det er konfirmasjonsleir ;)

Så vi snakkes!

~ Miriam ~
SKREVET: 03.11.2011 / KLOKKEN: 19:04


Jeg redigerte en film tidligere i dag, og den handler om grunnen til at jeg smiler. Jeg smiler når jeg tenker på de herlige dyrene jeg får være i nærheten av. Jeg elsker dyr av hele mitt hjerte!

 

Hva syntes dere?
SKREVET: 03.11.2011 / KLOKKEN: 16:49


Jeg savner og være liten, når den største bekymringen var hva barbie skulle bruke i dag eller om jeg hade luftet lekehunden. Når ingenting var opp til deg, du gledet deg til alt. Jeg savner og være den som ikke hadde noe annet enn et monster under senga og være redd for. Jeg savner at "alle måtte være venner"  at det slemmeste noen kunne si til deg var "du er dum". Jeg savner at alle likte hverandre, når den store forelskelsen var hver eneste gutt du så.  Jeg savner alt med og være liten, det var så lett

 

 

there was no such thing as fake smiles.

 

-Tove-Kjerstin-
SKREVET: 03.11.2011 / KLOKKEN: 16:24


Visste dere at jeg elsker sauer?

Spesiellt når de omringer meg for å bli tatt bilde av. Her er de beste bildene jeg har av sauene til onkel og bestefar.Mitt favoritt bilde!


Sauer er veldig sosiale
 

Det var bare noen, og jeg har en million til. Jeg har ikke tenkt å dekke hele bloggen med sauer, haha.

Hvilket bilde likte dere best?

-Amalie
SKREVET: 03.11.2011 / KLOKKEN: 15:07


 

 

-Tove-Kjerstin-
SKREVET: 02.11.2011 / KLOKKEN: 16:44


Jeeg gruer meg til matteprøve i morgen, har ikke noe mer og grue meg til og det er jeg GLA for!

hater matte, klarer ikke en dritt. Ikke foreldrene mine heller så de kan jo ikke hjelpe meg!

yes i know, litt for mye google bilder, men jeg har ikke kamera så da må det jo bli web og det eg jo ikke veldig mye bedre.

-Sliter du med matte?

 

-Tove-Kjerstin-
SKREVET: 02.11.2011 / KLOKKEN: 16:37


Tenkte jeg skulle gi dere et bibelvers. Fant det på en blogg, og jeg syntes det var ganske bra :)

Frykt ikke, for jeg er med deg! Se deg ikke engstelig om, for jeg er din Gud! Jeg styrker deg og hjelper deg og holder deg oppe med min rettferds høyre hånd. Jesaja 41:10


Nidarosdomen 2010!

Hva syntes dere?

Amalie
SKREVET: 02.11.2011 / KLOKKEN: 15:18


Jeg liker veldig godt krøller, så om jeg dysjer om kvelden så fletter jeg håret så er det krøllete neste morgen. Har bilde men de ser veldig dårlige ut for jeg tok ikke bilde om morgenen så de er litt mer borte nå ^^

Jepp de er vel så og si borte :/

-Liker du krøller?

-Pleier du og sove med fletter?

-Tove-Kjerstin-
SKREVET: 01.11.2011 / KLOKKEN: 22:29


Du er grunnen til at jeg smiler, du er den som holder meg oppe og nå som du kanskje må dra blir alt annerledes.

Jeg ber, jeg går gjennom dagene som om ingenting har skjedd, men på innsiden ahr jeg bare lyst å legge meg ned å gråte.

Hva om du ikke blir bedre? Hva skal jeg gjøre da? 

Jeg må bare innse at om du ikke blir bedre er det bedre for deg å dra fra oss. Jeg vet det er sant, men jeg orker å tenke sånn. Håpet synker mer for hverdag . Hva om dette er vår siste sommer? 

Tanken på å ikke få seg deg igjen er forferdelig, for . Du lever enda, men for hvor lenge. Du er gammel du kommer uansett til å dra en gang.

 

Jeg vil ikke miste deg, du er den jeg elsker mest i hele verden! Om du bare kunne leve evig, da ville jeg aldri trengt å miste deg.

 Jeg vet jeg er negativ, men jeg klarer ikke å tenke positivt.Hun er min drømmehest nå, og hun er den jeg aldri vil miste. Hva om tiden er kommet, og hun må dra? Hva skal jeg gjøre da?

Du er den beste vennen man kan få, og jeg er ikke klar til å gi slipp på deg. Tanken på at boksen din står  tom. Den boksen du har stått i ti år. Det blir ikke det samme,  det blir aldri det samme!

Jeg savnet deg etter et minutt. Du var bare noen meter i fra meg.  Du lever enda, og du kan kanskje leve videre. Men hva om avgjørelsen blir tatt, og du drar fra meg. Hva skal jeg gjøre den dagen?

 

 

 

Hvorfor måtte akkurat du bli halt? Hvorfor akkurat deg?!

Påsken 2011 skjedde mitt mareritt, du ble halt. Hvor alvorlig var det? Kom du til å bli bedre?

Jeg, Jerka, Amanda og  euro skulle ut på skritte tur. Jerka hadde vært litt stiv i det siste. Hun skulle bare skritte på turen. Jerka havnet langt etter, og det likte hun ikke. Hun travet etter euro. Når hun tok han igjen stoppet hun. Vi fortsatte å skritte.

Da vi kom et stykke ville jerka trave. Hun virket glad for å være på tur igjen. Vi bestemte oss for å se om hun galopperte etter euro. Jeg ba ikke om galopp, og når euro galopperte gikk hun frem i trav. Lydig som hun er galopperte hun ikke uten beskjed. Jeg hoppet av for å sjekke beina hennes. Ingen av dem var varme eller hovne. Jeg hoppet opp igjen. Vi skrittet resten av turen.

 

 

Da vi kom tilbake til stallen. Tok jeg av utstyret og satte deg ut med tussa igjen. Du var ikke halt da, for jeg sjekket deg igjen. Jeg tror vi og Emma( hun som eier tussa) skulle ta de inn. Jeg skulle ta Jerka. Det var virkelig humpete, men jeg tenkte det var på grunn av ujevn vei. Det ble ikke bedre når vi kom ut på veien. Hun haltet, og klarte ikke å trø på foten.

 

 

Panikken vokste hos meg. Var det  min skyld? Jeg var på gråten. Hadde jeg gjort henne halt? Hva kom bestemor til å si?
Bestemor var på hytta si, så vi ringte til tante. Hun sa vi ikke skulle si noe til bestemor. Jeg ville si det til henne, hun var tross alt hennes hest. Vi sjekket beina hennes. Hun var veldig hoven. Noe hun fortsatt er...

 

 

 

 

Vi satte henne i boksen og gikk ned til mora til kusina mi. Vi spiste middag. Vi var der til hestene skulle ha kveldsmat.  Vi gikk opp igjen, og tante kom. Hun sjekket beina hennes, og  jeg fikk kjenne hvor hoven hun var. Hun hadde snublet på beite. Hele meg ble lettet, men det var fortsatt et stikk av dårlig samvittighet. Det var tydelig at hun hadde lagt seg mens vi var borte. Hun klarte ikke å belaste foten.

 

 

Sommeren 2011 er blitt brukt på å leie henne. Jeg har skrittet en gang, men hun klarte ikke å belaste foten. Hun haltet mer og mer for hvert steg. Jeg hoppet av og satte henne ut. Hun stod og ventet på euro som ble longsjert.
Nå i sommer har jeg møkket nesten hver dag, stelt foten nesten hver dag og besøkt henne hver dag. Jeg ville gjort alt for at du skulle bli bra jenta mi. 

 

 

Never leave me, I can't smile without you .

Om du ber kan du gjerne be for henne

Beklager så mye om det er skrive feil, men det ble litt dårlig da jeg gråt når jeg skrev det.

Amalie

SKREVET: 01.11.2011 / KLOKKEN: 22:20


En koselig tirsdags kveld spør du meg!

En kveld som består av å øve på prøve slår aldri feil. Spansk er ikke akkurat favoritt faget, men jeg fikk sekser på forrige prøve i spansk så da må jeg gjøre det bra denne gangen! Jeg hadde fem i snitt i åttende, men det er litt høyere nivå i niende, og det er grunnen til at bloggingen ikke blir første prioritert. 

I dag har dagen blitt brukt hjemme. Jeg har øvd på prøve og ikke så mye mer, eller jeg har sett engler og demoner også da. Blogging blir ikke veldig prioritert i skoledagene, rett og slett for jeg må fokusere mer på karakterene mine. I fjor fikk jeg beskjed om at jeg hadde dårlige karakterer, og da hadde jeg fire i så og si alle fag og fem i noen. Det er kjempe gøy, og siden jeg skal velge skole til neste år må jeg ha gode karakterer.

Nå sitter jeg å hører på det nye albumet til Justin Bieber, Under the mistletoe.  Jeg skal uansett snart legge meg, for jeg begynner å bli trøtt. Lange dager for tiden!


Bestemor sin hund, Tara! Sommer 2011, Nelaug og ferie

Amalie
SKREVET: 01.11.2011 / KLOKKEN: 21:41


Heihei , herlig kveld for meg altså! Først måtte jeg rydde rommet og så må jeg øve på SPANSK prøve , yeey , elsker virkelig ( ikke ) spansk altså! Kan virkelig ingenting , haha det er så vanskelig.. ;p men jeg er jo ikke den glupeste heller da og problemet mitt er faktisk at jeg blander engelsk og spansk av og til , haha , ja jeg er dum..

Men nå begynner faktisk Greys anatomy , kveldens lyspunkt! Jeg hadde glemt det ut jeg. Kos dere videre da folkens.

Heh , litt flaut ;p

liiitt bedre syn!

Ahh , min herlige spansk bok som jeg er så veldig glad i!

- Ser du på greys anatomy ?

- Skal du ha prøve i morgen ?

~ Miriam ~
SKREVET: 01.11.2011 / KLOKKEN: 21:36


Heihei , idag tok jeg med litt av bursdags pengene mine til Haugesund så jeg fikk shoppet litt , er sååå lei av klærne mine! Men herlighet det er jo nestene ingenting fine klær lengre jo.. men fant meg noe til slutt.

Skal på shopping igjen om et par veker med venner da , da skal jeg shoppe skikkelig haha.

Endelig fant jeg den highwaist buksa jeg hadde lett så lenge etter haha :p

Fra : Only // Pris: 259 kr

Fra : Cubus // Pris: 199 kr

Haha , denne er MYE finere på altså! ;p

Fra : Only // Pris: 99 kr

Fra: Cubus // Pris: 2 for 149 kr

- hva synes du om innkjøpene ?

- Har du noe av det samme ?

~ Miriam ~
SKREVET: 01.11.2011 / KLOKKEN: 19:16


Hey, Jeg bruker bare en parfyme fordi det er bare den jeg liker, haha :D  Dette innlegget blir jo litt unødvendig siden jeg bruker jo bare en, men jeg kan legge den ut ;)

 

 

 

Christina Anguilera parfymen ( jeg har flere men hvet ikke hva de heter, og jeg kan ikke ta bilder for jeg har ikke kamera :(   )    

 

- hvilke parfymer bruker dere?

-hva synes dere?

 

-Tove-Kjerstin-
SKREVET: 01.11.2011 / KLOKKEN: 18:06


Jeg bare må anbefale denne kremen for dere, den er helt utrolig god. Det er en side for tørr hud og en for normal hud. Jeg hadde kjempetørr hud på kinnet, og etter 3 dager hvor jeg brukte denne kremen morgen og kveld så var det borte! Funker kjempebra!


 Du kan kjøpe den på bodyshop!

-Har du prøvd den?

-Har du noe bra og anbefale?

-Tove-Kjerstin-hits